Sebastian Jansson har börjat jobba som innesäljare hos oss. Men vem är Sebastian?
Vi har ställt några frågor till honom för att lära känna honom bättre!

Välkommen till oss Sebastian! Hur kommer det sig att du sökte dig till oss?
Kompressorteknik verkar vara ett väldigt spännande företag med ett bra koncept. Jag fick ett väldigt bra intryck av de personer jag har träffat och hur de ser på verksamhetens framtid. Jag kände direkt att mina styrkor var något jag kunde tillföra till verksamheten och att detta var en plats där jag kan utvecklas och få gehör för mina idéer.

Vad skulle du säga är dina främsta egenskaper?
Jag är en lugn och positiv person samt har ett driv och hunger att både utveckla mig själv och min omgivning.

Vad kommer du att bidra med på Kompressorteknik?
Jag har jobbat med försäljning under nästa hela min karriär och kommer in i företaget med nya idéer och tidigare erfarenheter. Jag ser fram emot att stötta och hjälpa den försäljningen som finns idag men även att kunna utveckla och öka den.

Vad känner du blir den största utmaningen?
Den största utmaningen, som jag ser det, är att det är helt nya produkter, tjänster och kunderbjudanden för mig. Men jag vill lära mig och när den kunskapen finns på plats, så kommer allt att lösa sig=)

Vad ser mest fram emot nu?
Det är att träffa mina nya kollegor och få sätta igång med mina nya uppgifter.

Det ser vi också fram emot! Innan du började hos oss, vad gjorde du då?
Jag har tidigare jobbat inom b2b försäljning både inom byggsektorn på Bauhaus och Wurth som säljare och nu senast som innesäljare mot industri på TOOLS.

Vad gör du när du inte jobbar?
På min fritid umgås jag mest med min familj, har två småbarn hemma som tar upp det mesta av min uppmärksamhet. Annars är jag väldigt fotbollsintresserad har spelat tidigare men får nu nöja mig med att titta på.

Tack för att du tog dig tid, Sebastian!
Vi är säkra på att du kommer att trivas och bli en i gänget på Kompressorteknik.


Kontakta mig, så berättar jag mer!

Sebastian Jansson
sebastian@kompressorteknik.se
0705 08 90 38

Sebastian Jansson, Innesäljare