Utbyteskompressorer

Effektiva lösningar i kritiska lägen

Oftast löser vi reparationer och renoveringar på mycket kort tid. Men ibland kan ett stillestånd vara kritiskt för verksamheten och många av våra kunder klarar sig inte utan kyla eller värme. Det löser vi genom att erbjuda utbyteskompressorer och att ha dem tillgängliga i lager. Vi levererar samma dag eller inom ett par dagar, vilket gör det möjligt att snabbt ersätta den skadade maskinen. Vårt utbytessystem är en stor del av vårt miljöarbete där vi använder vår tekniska kunskap för att bidra till ett hållbart återbruk.

När en anläggning fått haveri eller att något annat oförutsett hänt är tiden knapp och effekten av att en kylkompressor ej är i drift kan vara säkerhetskritiskt, process påverkande eller tom livsviktig. Vi har ett lager av vanligt förekommande kylkompressorer, dessa är av oss renoverade för att säkerställa att funktionen är lika en ny.

Ett välutvecklat utbytessystem

I vårt utbytessystem hittar du ett stort utbud av både skruv- och kolvkompressorer av olika modeller och fabrikat.
Bredden i vårt sortiment gör att vi kan erbjuda dig som kund en flexibel lösning anpassad efter just din verksamhets behov.
Några av de varumärken vi har på vårt lager är Frascold, Bitzer, STAL, Dorin och Sabroe.

Panta din kylkompressor!

Få betalt för obrukbara och havererade kylkompressorer
Vi på Kompressorteknik tar emot gamla kompressorer som inte längre går att använda. Dessa kompressorer används sedan till att skapa en helt ny, brukbar kompressor till vårt utbyteslager. Genom att nyttja vårt pantsystem gör du miljön en tjänst samtidigt som du får ersättning för din kylkompressor.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill panta din kylkompressor
Gör klimatet en tjänst

Effektivt och
hållbart återbruk av kompressorer

Genom att omvandla trasiga skruv- och kolvkompressorer till nya kompressorer minskar vi behovet av nyproduktion vilket i sin tur minskar miljöpåverkan. Dessutom hjälper utbyteskompressorer till att förhindra längre produktionsstopp genom att ge dig som kund snabb tillgång till en fungerande kompressor. Med andra ord erbjuder våra utbyteskompressorer en hållbar och effektiv lösning till dina industriella behov.

Har du några frågor eller funderingar kring vårt utbytessystem
är du varmt välkommen att höra av dig till vår tekniska chef Torbjörn eller kontakta oss via formuläret nedan!

Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.