Gör karriär på Kompressorteknik

Vi är specialister på kompressorer och vi vet hur man bäst renoverar och reparerar dem. Vi har djup kunskap om många märken och gedigen erfarenhet av komplicerade skador. Vi sätter en ära i att göra ett oklanderligt och effektivt arbete. Har en kompressor varit hos oss är det ofta lika bra eller bättre än ny. Vi är har djupa kunskaper inom alla förekommande varumärken men mest förekommer hos oss STAL, Bitzer, Frascold, Sabroe, York, Frick, Gram, Howden, Daikin, Mycom, Trane, FES, VMY/Aerzen och Carrier med flera.

Lediga tjänster just nu:

Platschef

Ort: Norrköping
Sista ansökning: 2022-06-13

Tänk dig en organisation där högt engagemang och delaktighet genomsyrar allt vi gör. En organisation där vi jobbar tillsammans mot högt uppsatta mål. Triggas du av att vår vision är att vara en världsledande aktör som är det självklara valet för kunder över hela världen. Har du dessutom erfarenhet som driftansvarig inom industribranschen och vill ta chansen att axla en spännande roll som Platschef? En roll där du själv kan påverka, såväl mål som vägen till det.

Läs mer

Teknisk innesäljare

Ort: Norrköping
Sista ansökning: 2022-06-13

I rollen som teknisk innesäljare kommer du att vara en viktig kugge i Kompressortekniks erbjudande till kund. Du identifierar reservdelar baserat på kundförfrågan och vågar ge kunden rekommendationer. Det finns en stor möjlighet att påverka arbetet med uppbyggnaden av den nya reservdelsorganisationen hos Kompressorteknik. I rollen som teknisk innesäljare kommer du till exempel att jobba med, offertförfrågningar, teknisk vägledning, orderhantering samt leverantörskontakter.

Läs mer

Montör/Reparatör

Ort: Norrköping
Sista ansökning: Löpande

Som montör kommer du vara en viktig del i monterings och reparationsarbetet. Du kommer arbeta med renovera kompressorer, komponentmontering samt ibland utveckla verktyg och metoder för reparation, demontering och montering av komponenter. Denna tjänst innebär till stor del vanligt montörsarbete och du får inte vara rädd att få skit under naglarna.

Läs mer