Partners & Samarbeten

Vi är utsedda av ett antal världsledande kylkompressortillverkare att var deras förlängda ”arm” vad gäller servicen av deras kylkompressorer. Av dessa tillverkare är vi en certifierad servicepartner vilket säkerställer en hög kvalitet och säkerhet för dig när du anlitar oss.

Att ha en certifierad partner inom räckhåll underlättar både för installatör och slutkund. Framförallt gällande tillgänglighet, språk, reaktionstid och inte minst leveranstider på reservdelar, renoveringar och kylkompressorer etc då många av kylkompressortillverkarna är placerade utomlands.

För oss är service att du som installatör eller kund har en trygg drift av din kylkompressor.

I våra avtal brukar följande ingå:

  • Garantiärenden

  • Reparation

  • Renovering

  • Service på plats, utförs av våra partners på marknaden

  • Försäljning av kylkompressorer

  • Utbyteskompressorer

  • Försäljning av reservdelar

  • Leverans av valda kylkompressorer & reservdelar inom 24 tim i norden

Kompressorteknik är Auktoriserat Servicecenter (ASC) i Norden för

Bitzer

Kompressorteknik Sweden AB har blivit Auktoriserat ServiceCenter (ASC) i Norden för BITZER. Detta betyder att Kompressorteknik kommer att finnas nära till hands för den Nordiska marknaden om hjälp behövs med kylkompressorer från BITZER.

Kundnöjdhet och service har högsta prioritet hos BITZER precis som hos oss. Som ASC är man uppdaterad med de senaste tekniska specifikationerna och servicekraven. Vi på Kompressorteknik erbjuder reparation, renovering samt utbytessystem av ett stort antal modeller. Självklart används alltid originalreservdelar och oljor från BITZER. Det fina med ett ASC är att du som kund eller brukare kan luta dig mot ett lokalt team som förstår ditt individuella behov och kan ge direkt åtkomst till BITZER-nätverket.

Fabriksserviceavtal

Officine Mario Dorin

Kompressorteknik Sweden AB har blivit Auktoriserat ServiceCenter i Norden för Dorin. Detta betyder att Kompressorteknik kommer att finnas nära till hands för den Nordiska marknaden om hjälp behövs med kylkompressorer från Dorin.

Sedan 1918 erbjuder Officine Mario Dorin innovativa lösningar för kylning och luftkonditionering. Design, effektivitet och tillförlitlighet är resultatet av bästa mekaniska metoder, av den mest avancerade tekniken och av all vår tekniska kunskap.

Fabriksserviceavtal

Frascold

Kompressorteknik Sweden AB har blivit Auktoriserat ServiceCenter i Norden för Frascold. Detta betyder att Kompressorteknik kommer att finnas nära till hands för den Nordiska marknaden om hjälp behövs med kylkompressorer från Frascold.

Frascold är ett ledande italienskt företag som arbetar med utveckling, produktion och försäljning av kylkompressorer. Sedan 1936 har företaget färdats längs en väg som är gjord av förändringar och uppmärksamhet på den senaste tekniken.

Kontakta oss!

*” anger obligatoriska fält

Integritetspolicy*
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.