OM OSS

Vi är kompressorer

När industrier över hela världen behöver serva eller renovera en kompressor, är det ofta till ett ganska litet företag i en liten stad man vänder sig. Med Norrköping som bas har vi gjort oss ett namn över hela världen som specialister inom vårt affärsområde Industri, mycket tack vare att vi är ytterst måna om kvalitet.

Vårt andra affärsområde, Marin med bas i Fort Lauderdale, USA, fokuserar på kryssningsindustrin. Vi servar och renoverar deras kompressorer och utför service ombord.

Gör som tillverkarna, välj oss.

Det yttersta beviset för att vi är världsledande på att renovera kompressorer är att även tillverkarna går till oss när andra går bet. Vi har en unik egen maskinverkstad med CNC-maskiner för att reparera och tillverka delar till kompressorer. Vi har uppdrag över hala världen, från Sverige och Europa till Australien, Afrika, USA och Asien. Kompressorteknik har funnits sedan år 2000.

Renovera så blir den som ny.

En kompressor som vi renoverar får nästan alltid en högre kapacitet eller verkningsgrad än innan den kom till oss. Dessutom har vi gått igenom alla vitala delar så att driften till nästa service blir så optimal som möjligt. Det är helt enkelt en bra affär att renovera hos oss.