Kompressorteknik är servicepartner för ledande tillverkare inom kompressorindustrin. Genom vårt samarbete, som gäller den nordiska marknaden, med Frascold, Dorin och Bitzer erbjuder vi omfattande service och renovering, hantering av garantifrågor, teknisk expertis, utbyteslager samt tillhandahåller reservdelar för olika modeller på marknaden. Som kund får du en enklare och snabbare resa samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle.

I Norden är Kompressorteknik servicepartner för ledande kompressortillverkare som Frascold, Dorin och Bitzer. Detta innebär att vi erbjuder omfattande expertis och support inom garantifrågor, serviceärenden, teknisk kunskap, renoveringar, reservdelar och utbyteslager för de modeller som är vanligt förekommande på marknaden. Som certifierad servicepartner åt dessa tillverkare fungerar vi som deras förlängda arm och garanterar dig som kund hög kvalitet och säkerhet.

Med vår gedigna kunskap inom kolv- och skruvkompressorer kan du som installatör eller slutkund vara trygg med att kompressorerna hanteras på ett professionellt och pålitligt sätt. Vi förstår vikten av att dessa kompressorer fungerar optimalt för att säkerställa en effektiv produktion.

Att ha en certifierad partner inom räckhåll underlättar framför allt gällande tillgänglighet, språk, reaktionstid och inte minst leveranstider på reservdelar, renoveringar och nya kompressorer. Genom att skicka kompressorn till vår verkstad i Norrköping i stället för till huvudkontoret i exempelvis Italien, underlättas hanteringen, leveranstiden effektiviseras samtidigt som du bidrar till ett mer hållbart samhälle. Istället för att köpa en helt ny kompressor kan du genom vårt utbyteslager få en renoverad kompressor, som är precis lika bra som en ny kompressor, inom bara några dagar. Denna flexibilitet och snabbhet i leveransen är en viktig fördel för våra kunder, som på så sätt kan hålla sina verksamheter igång utan onödiga avbrott.

För oss är service att du som installatör eller slutkund har en trygg drift av din kompressor eller anläggning. Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp eller har några frågor kring våra samarbetspartners.