Vi inleder det nya året starkt med en ny platschef, Mats Carlsund. Mats har en bakgrund som verksamhetsutvecklare och har vana av att arbeta operativt såväl som strategiskt. Mats har arbetat i flera olika branscher, närmast kommer han ifrån en stålpartitillverkare i Örebro. Vi har frågat Mats vad han ser mest fram emot med att jobba på Kompressorteknik och vad hans roll som platschef innebär. 

Till att börja med, hur känns det?
–Jag är mycket glad och förväntansfull över att börja tjänsten som platschef för Kompressorteknik i Norrköping. Jag går från en verkstadsindustri till en annan; från stålpartitillverkning till renovering av kylkompressorer, vilket blir väldigt spännande. Jag hoppas kunna bidra genom mitt operativa ledarskap inom tillverkning och försäljning.

Som ledare brinner jag för att utveckla organisationen både som helhet och på individnivå. Jag jobbar aktivt för att nå uppsatta mål, ser mig själv som en del av laget och är väl medveten om att det är just teamet som gör prestationen. 

Vad ser du mest fram emot med att jobba på Kompressorteknik?
–Det ska bli fantastiskt roligt att driva verksamheten framåt och jag är glad och stolt över att ha fått förtroendet. Kompressorteknik har genom stort engagemang, tydlig riktning och bra arbetssätt uppnått fina resultat de senaste åren. Det ska vi fortsätta att utveckla och förfina för att ta oss an framtiden.

Vad fick dig att vilja arbeta hos Kompressorteknik?
–Jag fastnade särskilt för deras något kaxiga uttalande att ”Har en kylkompressor varit hos oss är den lika bra eller bättre än en ny.”

Vad gör du när du inte jobbar?
–Jag tycker om racketsport, tennis framför allt. När det är vinter tycker jag om att åka skidor och då gärna utför. Utöver det stöttar jag mina barn i deras sportande.