Kompressorteknik, en ledande aktör inom renovering av kylkompressorer, utvecklar sitt samarbete med DORIN och erbjuder nu ett välsorterat lager av reservdelar för kylkompressorer.
Som officiell servicepartner i Norden är denna lagerläggning en del i vår gemensamma utveckling av samarbetet, säger Philip innesäljare på Kompressorteknik

Det nya lagerbeståndet i Norrköping omfattar tex:

✓ Packningssatser
✓ Ventilplattor
✓ Givare
✓ Vevhusvärmare
✓ Säkerhetsventiler
✓ Oljefilter

Och mycket mer!

Genom det strategiska samarbetet med DORIN fortsätter Kompressorteknik att driva innovation och effektivitet inom kylindustrin samtidigt som man håller kostnaderna nere och bevarar miljön. Vi åstadkommer detta genom att tillhandahålla reservdelar och renoveringstjänster som möjliggör att man undviker att köpa nytt.

”Genom att erbjuda snabba leveranser av reservdelar kan vi minimera driftstopp för våra kunder, vilket leder till ökad effektivitet och lägre kostnader. Samtidigt bidrar vi till en mer hållbar kylbransch genom att förlänga livslängden på befintliga kompressorer.” säger Philip Lundberg.

Besök Kompressortekniks webbplats för att utforska det fullständiga sortimentet av Dorin-reservdelar och för att få personlig vägledning från vårt team.